Qui som?

FIAC va néixer amb una escola d’idiomes a Terrassa

La creació de FIAC el curs 1962-63 per part de les germanes Neus i Àngels Escudé va representar una innovació molt notable. No tan sols perquè van dissenyar un sistema propi, trencador de motlles, sinó perquè la metodologia, l’organització, la divisió de nivells o els sistemes d’avaluació van esdevenir l’estàndard durant molts anys. No era una època fàcil perquè dues dones joves s’embarquessin en un projecte semblant que des de l’inici va portar al seu nom la C de “Catalán” per acompanyar el “Francés”, “Inglés” i “Alemán”. Tot un desafiament a la realitat política del moment i tota una declaració de principis.

Durant tots aquests anys FIAC ha anat evolucionant i creixent. La confiança dipositada pels nostres alumnes ens ha convertit en l’escola d’idiomes de referència del Vallès amb 3 centres a Terrassa, 2 a Sabadell i 1 Sant Quirze. Actualment un centenar de professionals fan possible el desenvolupament de l’activitat formativa.

Per què FIAC?

  • Coneixement i experiència. 50 anys ensenyant idiomes. Combinem una sòlida base teòrica amb una comunicació oral i escrita per tal que l’aprenentatge de l’idioma sigui complert.

  • Professorat amb titulació universitària. Compromès amb els seus alumnes i altament qualificat per a l’ensenyament d’adults, joves i infants.

  • Estem amb tu des dels 4 anys. Cobrim totes les etapes de l’aprenentatge. Sabem com i què s’ha d’ensenyar en cada moment.

FIAC és molt més

S’ha convertit en un centre de formació integral.

FIAC
Escola d’Idiomes

Dissenyem els continguts dels nostres cursos. Actualment pots aprendre anglès, alemany, francès, italià, xinès, català i castellà. Com que l’anglès segueix sent l’idioma universal de comunicació apostem fort per aquesta llengua impartint classes amb una franja horària molt àmplia i per a totes les edats.

FIAC Servei Empresa.
Idiomes In-company

Es va crear com a departament autònom l’any 1988 en resposta al fort augment de la demanda de formació empresarial en idiomes. Analitzem les necessitats particulars de l’empresa i implementem un programa a mida per tal que l’empresari no s’hagi de preocupar de res.

FIAC Servei Escola

Més de 10 anys potenciant i millorant el nivell de la llengua a les escoles i instituts.