Com realitzar la matrícula2018-07-18T10:24:18+00:00

Com fer la matrícula

Formalitza la teva inscripció online, omplint l’imprès de matrícula que t’hem enviat per correu electrònic. En el cas que no el tinguis, pots venir a FIAC i matricular-te presencialment.

Si fas la matrícula anticipada abans de realitzar la prova de nivell escrita o oral, tens un preu promocional de 38€. Exclusiu per a alumnes a partir de Junior A

Per tal de saber quin és el teu curs has de fer la prova de nivell que determinarà el nivell que tens. La prova és totalment gratuïta i no et compromet a fer un curs a FIAC.

Si tens entre 6 i 11 anys:
És recomanable que vinguis al teu centre FIAC a fer una entrevista que té una durada màxima de 10 minuts. Un cop l’hagis realitzat et recomanarem el nivell més adient. Llavors mateix et podràs matricular en l’horari que més s’adapti a les teves necessitats. Per tal de formalitzar la teva inscripció hauràs d’abonar 48 € de matrícula. La matrícula a FIAC Sant Quirze és de 40 €. Pots trucar al teu centre FIAC per demanar dia i hora.

A partir de 12 anys amb els idiomes: anglès, alemany i francès
Si abans de matricular-te prefereixes fer la prova de nivell pots fer la prova escrita per internet.
T’enviarem el resultat per correu electrònic al cap d’un o dos dies. Posteriorment concretarem un dia per a fer l’entrevista. Llavors mateix et recomanarem el nivell més adient i podràs matricular-te en l’horari que més s’adapti a les teves necessitats. En aquest el cost de la matrícula serà de 48 €.

Amb l’Italià només cal una entrevista

L’entrevista amb el professor d’italià té d’una durada d’uns 10 minuts. És completament gratuïta i no et compromet a res. Per tal de formalitzar la teva inscripció hauràs d’abonar 48€ de matrícula i 40€ si et matricules a FIAC Sant Quirze. Truca’ns per demanar dia i hora.

Si fas la matrícula anticipada abans de fer l’entrevista tens un preu promocional de 38€.