AMPAs i escoles

Idiomes a Escoles i Instituts

Portem els cursos d’anglès FIAC a la vostra escola o institut.
Un anglès extraescolar de qualitat amb la garantia de més 50 anys d’experiència en idiomes.
Treballem amb alumnes des de P4 fins a batxillerat i utilitzem material acadèmic propi i exclusiu.

Cursos d’anglès extraescolar a escoles i instituts per alumnes a partir de 4 anys. Gestionem les inscripcions i realitzem proves de nivell per definir grups segons el nivell i l’edat de l’alumne. Coordinem i fem el seguiment de l’activitat durant tot el curs.

La nostra metodologia s’adapta a les habilitats de cada edat: emfatitzem més la comprensió i expressió oral amb els més petits i anem introduint conceptes gramaticals a mesura que els alumnes van creixent.

Oferim cursos de 2 o 3 hores a la setmana i ens adaptem a les necessitats de cada escola. Els horaris poden ser de migdia o de tarda.

Us oferim la possibilitat de compartir l’anglès amb el vostre fill.

Els cursos d’anglès per pares i mares tenen un vessant comunicatiu. Els realitzem a la vostra escola o institut amb horaris personalitzats.

Els casals i els tallers en anglès potencien la creativitat i ajuden a interioritzar l’idioma d’una forma totalment lúdica.

Organitzem tallers que podeu incloure a la vostra oferta de casals d’estiu o activitats de Halloween, de Nadal i de Setmana Santa.

Ens adaptem a les necessitats de la vostra escola, institut i entitat esportiva o cultural. Els tallers poden ser mensuals, setmanals o sessions puntuals.