Com fer la matrícula

Formalitza la teva inscripció online, omplint l’imprès de matrícula que t’hem enviat per correu electrònic. Si realitzes la matrícula online tindràs un descompte de 10 € en el preu. Paga 27 € en compte de 37 €!

Si fas la matrícula online tens un preu promocional de 39€.  Estalvia’t 10 €!

Si tens entre 6 i 11 anys:
La prova de nivell serà oral i té una durada d’uns 10 minuts. Només cal que els pares entreu al formulari, ens contesteu 3 preguntes bàsiques sobre els vostres fills i trieu el dia i l’hora que us vagi millor. Un cop realitzada us recomanarem el nivell més adient.

Si feu la matrícula presencialment a l’escola l’import és de 49 €. Si voleu estalviar-vos 10 €, podeu fer la preinscripció online.

A partir de 12 anys amb els idiomes: anglès, alemany i francès

Per tal de veure quin és el nivell més adequat, hauràs de fer la prova de nivell per internet. És gratuïta i sense compromís. Un cop feta t’enviarem el resultat per mail i caldrà reservar dia i hora per fer una entrevista amb el professor i a l’escola ja podràs definir quins dies i horaris són els més adients. Si fas la matrícula presencialment a l’escola l’import és de 49 €. Si vols estalviar-te 10 €, pots fer la preinscripció online.

Preinscripció online per a nous alumnes curs 2020-21. Estalvia’t 10 €.

Si et matricules online, el preu de la matrícula serà de 39 € en comptes de 49 €.
Aprofita la promoció i reserva la teva plaça.

Amb l’Italià només cal una entrevista

L’entrevista amb el professor d’italià té d’una durada d’uns 10 minuts. És completament gratuïta i no et compromet a res. Per tal de formalitzar la teva inscripció hauràs d’abonar 49 € de matrícula si la fas presencialmetn a l’escola. Si la fas online pagaràs 39 €.

Preinscripció online per a nous alumnes curs 2020-21. Estalvia’t 10 €!

Si et matricules online, el preu de la matrícula serà de 39 € en comptes de 49 €.
Aprofita la promoció i reserva la teva plaça.