Vàlid per a qualsevol universitat catalana

T'acreditem el B2 d'anglès per obtenir el grau universitari

Keep calm and enjoy Active English

Treballa de forma activa la comunicació en anglès

Centre acreditat anglès UB-EIM 2017-04-25T13:57:03+00:00

Centre acreditat anglès UB-EIM

FIAC és l’única escola de Sabadell de Terrassa i de Sant Quirze acreditada per la Universitat de Barcelona

La Universitat de Barcelona signa en exclusiva amb FIAC Escola d’Idiomes, un nou conveni d’acreditació per als seus alumnes.

Aquest conveni acredita oficialment l’anglès que s’imparteix a FIAC, a partir d’aquest curs 16-17, per obtenir el Grau Universitari en qualsevol universitat catalana.

Per als alumnes de FIAC a partir dels nivells de Teens, ja no serà necessari ni l’esforç ni el cost d’examinar-se de cap certificació externa a l’escola (Cambridge, Trinity, etc…) si han d’acreditar el seu nivell d’anglès en qualsevol universitat catalana, ja que superant l’examen final dels nostres cursos, l’Escola d’idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona expedirà un certificat oficial acreditant el nivell d’anglès segons el Marc Comú Europeu de Referència.

Així doncs, els alumnes que superin el curs B2.2 de setembre a juny a FIAC, automàticament tindran la titulació d’idioma estranger necessària per a graduar-se a la universitat, títol necessari a partir del curs 2018-19.

Tot i això, aquells alumnes que vulguin un certificat extern i de reconeixement internacional, podran seguint fent els nostres cursos Cambridge i examinar-se també a FIAC, ja que continuem essent també Centre Examinador de Cambridge.

Per què FIAC és l’unic centre acreditat?

L’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona escull aquelles escoles amb uns programes d’estudis rigorosos i ben definits i amb un professorat qualificat que tinguin com a resultat un ensenyament de qualitat. Amb aquesta certificació, avala la metodologia del centre.

Targeta d’estudiant de la Universitat de Barcelona per als nostres alumnes

Tots els estudiants de FIAC a partir de Teens podran gaudir d’una targeta d’estudiant de la Universitat de Barcelona (Escola d’Idiomes Moderns) que els permet beneficiar-se dels mateixos avantatges i descomptes exclusius en centres comercials, restaurants, hotels, establiments de salut, etc.