En tots els cursos

8% de descompte per a universitaris

Keep calm and enjoy Active English

Treballa de forma activa la comunicació en anglès

Centre acreditat anglès UB-EIM 2017-09-29T11:36:26+00:00

Centre acreditat anglès UB-EIM

FIAC és l’única escola de Sabadell de Terrassa i de Sant Quirze acreditada per la Universitat de Barcelona

La Universitat de Barcelona signa en exclusiva amb FIAC Escola d’Idiomes, un nou conveni d’acreditació per als seus alumnes.

Aquest conveni acredita oficialment l’anglès que s’imparteix a FIAC,  per obtenir el Grau Universitari en qualsevol universitat catalana.

Per als alumnes de FIAC dels nivells B2 (First Certificate), C1 (CAE) i C2 (Proficiency), ja no serà necessari ni l’esforç ni el cost d’examinar-se de cap certificació externa a l’escola (Cambridge, Trinity, etc…) si han d’acreditar el seu nivell d’anglès en qualsevol universitat catalana, ja que superant l’examen final dels nostres cursos, l’Escola d’idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona expedirà un certificat oficial acreditant el nivell d’anglès segons el Marc Comú Europeu de Referència.

Així doncs, els alumnes que superin el curs B2 o superior de setembre a juny a FIAC, automàticament tindran la titulació d’idioma estranger que caldrà per a graduar-se a la universitat.

Tot i això, aquells alumnes que vulguin un certificat extern i de reconeixement internacional, podran seguint fent els nostres cursos Cambridge i examinar-se també a FIAC, ja que continuem essent també Centre Examinador de Cambridge.

Per què FIAC és l’unic centre acreditat?

L’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona escull aquelles escoles amb uns programes d’estudis rigorosos i ben definits i amb un professorat qualificat que tinguin com a resultat un ensenyament de qualitat. Amb aquesta certificació, avala la metodologia del centre.